Vesti

opremanje prostorija fk vojvodina bašaid

Opremanje prostorija FK „Vojvodina“ Bašaid

U prostorijama na stadionu FK Vojvodina postavljen je novi kancelarijski sto. Ova inicijativa je rezultat ispunjenja obećanja koje je dao predsednik Mesne zajednice Bašaid, Bojan Mikalački. Ovaj korak ima za cilj unapređenje radnih uslova na stadionu, pružajući podršku organizaciji sportskih događaja i aktivnosti.

detaljnije
učenici prvog razreda oš 1 oktobar bašaid posetili biblioteku i dobili besplatne članske karte

Učenici prvog razreda OŠ „1.oktobar“ Bašaid posetili biblioteku i dobili besplatne članske karte

Učenici prvog razreda Osnovne škole "1. oktobar" u Bašaidu posetili su lokalnu biblioteku kao deo obrazovnog programa. Tokom posete, svaki učenik dobio je besplatnu člansku kartu, omogućavajući im pristup raznovrsnom svetu knjiga.

detaljnije
karate turnir u bačkoj topoli

Karate turnir u Bačkoj Topoli

U Bačkoj Topoli danas je održan karate turnir u organizaciji lokalnog karate kluba. Ukupno 16 klubova iz Srbije učestvovalo je na takmičenju, okupivši oko 140 takmičara. Karate klub Bašaid se istakao sa četiri takmičara, postižući odlične rezultate kako u katama, tako i u borbama.

detaljnije
19 međunarodni karate kup u bašaidu

19. Međunarodni karate kup u Bašaidu

U Bašaidu je održan 19. Međunarodni karate turnir, koji je ove godine okupio preko 120 takmičara iz 13 klubova, kako naše zemlje, tako i iz Rumunije.

detaljnije
mladi slikari oš 1 oktobar bašaid

Mladi slikari OŠ „1. oktobar“ Bašaid

Mladi slikari iz OŠ "1. oktobar" Bašaid predstavili su svoje radove u holu škole. Izložba, nazvana "Portret mog najboljeg prijatelja", rezultat je nedavne likovne kolonije koja je okupila talentovane likovne autore.

detaljnije
u nedelju (12 11 ) vašar u bašaidu

U nedelju (12.11.) vašar u Bašaidu

Mesna zajednica BAŠAID oglašava VELIKI ROBNI VAŠAR U BAŠAIDU. Vašar će se održati dana 12.11.2023.g./nedelja/ na Starom vašarištu (Torđanski drum kod Ekonomije). Na VAŠARU se može izložiti raznovrsna roba: nameštaj, alat, odeća, obuća, pokućstvo, mehanizacija nova i polovna i ostalo.

detaljnije