Vesti

lider siguran u novom itebeju

Lider siguran u Novom Itebeju

Fudbalski susret između ekipe Bega i Vojvodine Bašaid završen je rezultatom 1:6 (0:2) u korist Vojvodine. Na stadionu Bega, pred stotinu prisutnih gledalaca, sudija K. Kovač iz Mokrina je delio pravdu.

detaljnije
montirana klima u seoskoj ambulanti u bašaidu

Montirana klima u seoskoj ambulanti u Bašaidu

Na inicijativu predsednika saveta MZ Bašaid Bojana Mikalačkog, montirana klima u seoskoj ambulanti u Bašaidu

detaljnije
počela je izgradnja kružnog toka na ulazu u bašaid

Počela je izgradnja kružnog toka na ulazu u Bašaid

Počela je izgradnja kružnog toka na ulazu u Bašaid, iz pravca Melenaca. Godinama se pričalo o neophodnosti kružnog toka, tim pre što je Strategija bezbednosti saobraćaja na teritoriji grada Kikinde, koju su svojevremeno predstavili zvaničnici Centra za motorna vozila AMSS, potvrdila da je upravo to "crna" saobraćajna tačka.

detaljnije
vojvodina iz bašaida nadjačala prolter sa 6 1 na domaćem terenu

Vojvodina iz Bašaida nadjačala Prolter sa 6:1 na domaćem terenu

Fudbaleri Proltera doživeli su poraz od Vojvodine iz Bašaida u utakmici koja je odigrana na igralištu Proltera. Utakmicu je sudijom I. Stojadinov iz Kikinde, a prisustvovalo je oko 100 gledalaca.

detaljnije
mеđancima puna mrеža prolеtеr vojvodina 1 6 (0 2)

Mеđancima puna mrеža: Prolеtеr - Vojvodina 1:6 (0:2)

Fudbalеri Vojvodinе iz Bašaida su vеć u prvom poluvrеmеnu stеkli prеdnost od dva gola. Igrači Prolеtеra iz Mеđе nisu mogli da sе suprostavе boljom i organizovanijom еkipom Vojvodinе iz Bašaida. Mеđanci su sе tеk probudili u finišu mеča kada su u 87. minutu došli do počasnoga pogotka.

detaljnije
projekat zajedno i bezbedno kroz detinjstvo o bezbednosti dece u saobraćaju

Projekat „Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo“ o bezbednosti dece u saobraćaju

Ministarstvo prosvete i Ministarstvo unutrašnjih poslova u školskoj 2023/2024. godini realizuju Projekat "Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo" u osnovnim školama širom Republike Srbije. Danas je u našoj školi održano predavanje na temu "Bezbednost dece u saobraćaju".

detaljnije